*blink blink*

Hur väl känner ni mig där hemma egentligen ?
Haha, tror ni att jag hade fått förlova mig utan pappas tillstånd ? ;) Nej nej.
Tur att Martina och Mamma har lite koll på läget i alla fall !
Men jag har haft rätt kul att det ringt i min telefon angående min nya förlovning ;)

Hur som haver, just nu är det vård av sjuk pv som gäller mest hela tiden.
I torsdags skulle han ut på äventyr åp berget, och om ni frågar mig så gick det väl sådär, frågar ni honom är han urnöjd.
Han dropade en 10 meter-klippa, slog hakan i knät och har han sytt 12 styngn. Som jag så snällt gör rent titt som tätt och plåstrar om och har mig, med mamms hjälp över telefon mesta dels, du är bra i alla lägen !

Imorgon är det ju måndag, min lediga dag och jag och Nils ska ut på en liten resa, vart vet jag inte riktigt, han vill inte säga, men det blir säkert kanon, jag har ju faktikst en del dricks-pengar att shoppa upp, typ 110 euro ;) Sweeeet !


Snart är det dax att börja tänka på att vi snart ska resa härifrån med, många som ska flyga, men jag ska nog åka tåg hem, stanna en sväng i Prag? Paris? Amsterdam? ( Ja Pappa, jag vet att de ligger på olika ställen, och inte brevid varandra ) .
På tal om paps, så ska jag nog ta och ringa hem en sväng.

Sköt Er !

( !! )

många som undrat vad som händer här nere i valdi..




Så mamma, här har du ringarna :)

Puss Puss


mamma & pappa, Jag har förlovat mig !

Igår var det ju måndag, igen..
Jag verkligen älskar mina lediga dagar numera.

Jag och Nils var ute på berget hela dagen, han tog med mig på ett och annat åk och sen var vi ute på en liten tur på kanske 30-40 minuter, tills vi kom till en liten liten alp-stuga mitt ute i igenstans.
Det var så otroligt vakert att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, nu fanns det ju inte så mycket att välja på då det var ganska brant vart man än kollade. Bergs-toppar som bredde ut sig till oändlighet.. Helt fantasktiskt, Där dukade Nils upp en picnic så satt vi ute vid denna lilla alpstuga och njöt av solen i säkert 2 timmar. Helt fantastiskt.

Sen när vi väl kom ner till till valdisere så tog vi en öl på GN och sen var det dax att gå hem aoch fixa till sig för kvällens middag, som vi skulle äta på just Grand Nord.

Vid halv 8 så gick vi ner till baren och tog en fördrink, Filip sprang fram och tillbaka och sa att vi bara skulle vänta några minuter så skulle vårat bord vara klart.
Efter 10 minuter gick vi upp i resturangen och efter Filip, in till Bras-rummet där det var levande ljus i hela rummet, ett bord var dukat med en is-hink med en flaska mosserande, allt var vekligen helt perfekt fint. Jag var helt tagen, fattade ingenting.
Maten börjande komma in, och alla gäster utanför var så nyfikna, tittade in och undrade vad som hände.
När jag fick in min efterrätt så var den fylld med små hjärtan över allt, och sen säger Filip " Malin, du har en speciell gåva från Nils där" Jag förstår ingenting förrens Nils skriker " Det är ju en ring"
Personalen och HC-Klas hade verkligen fixat till det ordentligt. haha, och när alla gäster undrade vad det var som hände där inne så sa alla i personalen att det vi firade att vi förlovat oss, så det kom in gäster och grattade och önskade oss lycka till.
Och idag på pist-visingen så har jag fått en och annan kommentar om detta.

Stort tack till all personal på GN För en sjukt bra kväll..

Sköt Er där hemma.
/ mixi

måndagsbarn

Nu är det snart slut, jag ska snart åka härifrån..
Om två dagar är det en månad till jag fyller 21, vad händer med tiden. Visst, tiden går fort när man har roligt.

Måndagar är ju min ledig dag, och de senaste har jag spenderat precis perfekt.
Förra måndagen åkte Johan, N och jag till Alpe och sen vidare ner till Grenoble där jag fick spendera lite pengar på HM och sen var vi en sväng på IKEA med.

Men igår, hade jag en riktig mysdag.
Jag klev inte ur sängen förrens halv två, riktigt trisst väder ute, vid två till halv fyra låg jag i jacuzzin och bubblade, sen gick jag och N hem till mig och gjorde oss igjordning för kvällen, som spenderades på följande sätt.
Vi tog en fördrink på Le Pub och kastade lite Dart, jag är fullkomligt värdelös. Sen gick vi till en resturang som hette 1789 och åt sniglar till förrätt och sen en köttbit till varmrätt och sen glass till efterrätt, vårt bord var precis vid en öppen spis, och vi satt säkert där och åt och drack i två timmar, sen efter det drog N med mig till en urmysig Lodge där vi tog en drink, eller två och bara satt och pratade om allt och ingenting.
Efter det gick vi hem, och jag somnade nog innan mitt huvud nuddade kudden.
Spenderade min lediga dag helt perfekt.

Idag har jag nästan åkt, kasst väder, iaf om man var tvungen att hålla till i Tinges, sikten var urusel, och jag lyckades åka till en lift som var avstängd, så där stod jag och jeanette med 10 gäster och en lift som inte fungerade, det slutade med att 9 av 10 gäster gav sig ut i offpisten och där stod vi som två fån med en ynka gäst kvar och fick vänta i 45 min.

Nu snöar det dock som aldrig förr, det snöar hela tiden nu tycker jag. Men det är bra. Imorgon ska det iof snöa på förmiddagen och sen ska det vara sooool =)

Ikväll har Lion-guiderna fixat en Bummar-runda som börjar här på Foret. Med temat Bad Taste och tandem.
Får se om jag hänkar, jag har ju seriöst gått in i någon sömnperiod, har inte druckigt ( nått ! ) på över 3 veckor. Men so what om alla säger att jag är tråkig, och tröttast i savioen, jag är stolt över att jag kan sätta en gräns.
Men ikväll är jag eventuellt lite sugen, men om jag känner mig själv rätt just nu så kommer det sluta med en film.

Have fun !
Nu ska jag ringa ma och pa !
PUSS


RSS 2.0