semester.

Då var äntligen vecka nio över.
Visst det kanske kunde varit värre, men jag fick väl inte en jätte pigg start på min vecka. Jobbad 25 timmar förra lördagen, gick upp 04.00 för och köra morgon transfer, hämtade hem nya gäster, åkte tillbaka till Valdi. Sen ut och köra natt-rundor, var hemma 05.00, och sen upp och göra samma sak på söndagen.

Men vilket hets det har varit mellan Langley och Lion.
Haha, kommentarer som " Min pappa tjänar mer än hela din släkt" de förekommer ju faktikst på riktigt.
Små pojkar som sprutar ut skumpa och sen slänger flaskorna på golvet och sen väljer och slänga sig själva i glas-splittret.
Eller varför inte de som är förbannade över att de fick hälften så lite att spendera på en vecka som derars bröder fick förra året, det vill säga, de fick ju bara 70 papp med sig, bröderna fick 140.
Men nu är vecka nio över och jag ser det som semeter.

Hade iaf en sjukt mysig dag i fredags, jag åt crep ( för första gången i mitt liv ) med Jessi, Johan och Nils.
Sen gick jag och Nils hem till honom och satte oss ute på hans terras och drack en öl i solen. Det var så varmt, riktigt vår väder.

Och jag är hel-ledig på måndag, hade ju ingen ledig dag förra veckan, då kidsen behövde uppvakting 24/7 (säg det högt och på engelska).
Så på måndag hoppas jag verkligen att jag får komma härifrån en stund.
Jag behöver verkligen det.
Lutar nog åt att vi tar en liten tripp till Alpe, och sen ska jag få spendera några gossiga timmar på H&M. Som jag har längtat, kläder, skor, smink, bara gå runt och gotta.
Kanske en lunch på McD med, och jag klarar mig ett tag till ;)

Jag har varit här nere i 3 månader nu, visst har tiden gått helt sjukt fort ?
Man börjar märka av den här 3-månaders-krisen hos vissa, jag ska verkligen inte säga nått, jag hade den själv på Korsika. Då ringer man hem till mamma och pappa.
Men ikväll har jag lovat att låta bli.
Jag vill bara sluta nu, köpa en Tocad och gå hem och kolla på en rikigt tjej film med freeriders-ligan. De är inte alltid så manliga och tuffa som de vill utge sig för att vara, men säg inte att jag sagt nått.

Nu ska jag sätta mig inne i ski-tech och kolla på simson. Lördags-nöje på jobbet.

Ciao!
Sköt Er !

( Till Tommy )

This is my work...









/ mixi

( ! )



hälsning från valdisere !

( LÄR ALDIG MIG ! )

RSS 2.0