En bra början på en rätt tung helg..


Joakim kom o hämtade mig så åkte vi in till piren o satt o gosade lite i solen.
Ska bli intressant och se vem avb oss som får rätt..
Sen kom våra kära vänner och gjorde oss sällskap, nämligen Lidan och Fie. Sen skulle Joakim åka och träna med Tim så kvar var vi tre. Visste ni att Lidan skriker som ett litet barn när han ser en spindel ( på mindre än en centimeter lång) , nä inte jag heller. ;)
VI gick iaf och fikade på kaffe bönan, för att sen dumpa lidan som inte orkade vara med mer. ( han gissade dock rätt på min längd, prickade 168cm, rakt av, Mycket duktigt gjort, och det förtjänar ju självklart en rad i min välbesökta blogg)
sen gick jag och sofie lite på stan, kicks kunde vi inte låta bli att shoppa på, sen åkte vi och sa hej till nikki, och sen gick vi till rusta och var ekonomiska, sen åkte vi till nån blomstertjostan, och vandrade runt där lite.. sen hem.
Jag har sen dess plugga fysik.
Ätit revben.
Och dushat.
Tänkte fråga mamma om jag får låna bubblis och åka in till Joakim en sväng nu.
Annars tänker jag nog gå och lägga mig.

Min morgondag ser sådär kul ut.
8.30-16.20 = Högskoleprov.
17.00-23.00 = Jobb på McD ( SISTA FASTA TIDEN- taaaack!! )
23.01 = död ?
jo men jag är sjukt nöjd med min morgondag. Längtar tillockmed.
Söndag = Plugg hela dagen.
Måndag = Klara av den förbannade idiot fysiken.

Sen är jag rätt nöjd.
Tack för mig!
Obs! Kolla gärna in mina bilder på www.bilddagboken.com heter mixxi.

laxbullar, fysik - vilken framtid !


Nu har jag mitt liv planerat i minsta detalj..
Jag ska vinna på lotto tänkte jag, de har ju ökat vinsten nu, så man kan vinna upp mot 50 papp i månaden i 25 år, det  vore ju nått..
Och när jag gjort det, så ska jag flytta hemifrån, gärna centralt men mysigt. typ kålgården fast de älder lägenheterna..
Har dock tänkt lite, eller mer spånat typ, på vad jag skulle vilja göra när jag nån gång i framtiden får för mig att växa upp och ta lite ansvar o sådana saker.
Mina tankar går, helt off vad jag går för gymnasielinje men det skiter jag i, nått med kost, människor, o lite sånt.. Jag fattar iaf, skiter i om ni gör det.
Jag lagade en himla nyttig middag idag.
Laxbullar ala malina.
Findus laxbullar,
potatismos ( hälften vatten, hälften mjölk, mycket "fluffigare")
Spenat,
Hollandesås ( självklart med sweet chilli sås i en hääärlig mix )
Det var mycket gott och mycket nyttigt..
Så tyvärr nikki måste jag nog ställa mig bervid sofie nu, jag kan ju faktiskt laga mat om jag bara vill.

Sen jag har jobbat idag med, sjukt kul. Flash är nått för mig, lite ovan fortfarande men men, det kommer. Dom är så snälla mot mig så..
Sen har jag teroriserat min gamla fysiklärare i en timme och bestämde date med honom hela dagen imon, så imon kommer jag vara hans svans.. springa med Ingmar på alla hans lektioner så han kan hjälpa mig, fint äre.

Annars har jag inte så mycket att säga om dagen. Det är onsdag, snart helg, snart påsklov, snart min födelsedag! Och jag har kommit på ett lite kul tema med till min vad-det-nu-blir. Didiidid.


Vår & Kär.

Nu ni,
Nu är klockan halv sju och det är fortfarande riktigt varmt o skönt ute, eller iaf så ser det ut att vara, jag sitter ju iof inne. men jag har vatt ute en hel del idag!
Har invigt piren med min vovvii, Banani och Freja. mm, nu är våren här för att stanna!
Har man börjar att lyssna på Gyllene Tider, Tomas Ledin och Pugh ( Stavning på hans namn? Han var förband till GT25 iaf.. SÅ mycket bättre än doggedoggelito eller va fan han kallar sig, latin kings, eller nått. Aja, hoppas ni vet vem jag menar) Då är det vår för mig, och har man den bästa mixen av dessa, plus lite magnus uggla med, är allt helt perfekt.

Har faktiskt inte så mycket att säga, mer än sooooolen i ögonen lallallalalala..
Visst, jag är en vintermänniska men nu välkommnar jag sommaren och våren med öppna armar.
i just like it.
Jag o Madde har stora Paris-planer också, det ska bli najs! Måste dock fila lite på detaljer..


JoakimhjärtaMalin

00.03


Sitter i soffan, men en filt runt mig för det är svin kallt, för jag får inte igång elden..
Jag har mössa på mig tillochmed.
Detta är andra fredagen i rad jag sitter hemma, ensam, ensam, sa jag att jag var ensam?
idag har jag inte gråtit dock, inte så mycket som förra iaf, men jag har iof inte gått och lagt mig än..
Jag sitter alltså hemma, lyssnar på whitney Houston, Tv:n är på men ljudet är avstängt, det är nån advokat-serie där de hjälper hemlösa katter att försvara sin rätt i samhället typ.
Om ni inte tycker synd om mig än, så lyssna på detta, jag skulle hämta in ved och sträckte till mig i ryggen, så där satt jag i typ 5 minuter och kunde inte röra mig, mobilen låg i soffan som var 3 och en halv meter ifrån mig, och min hund är ju som sagt inte tillsräckligt uppfostrad för att fatta nått av värde, så nu är jag invalid också, invalid och ensam en fredag, andra fredagen i rad.
Vilket gott liv jag har.
Den ända människan som hållt mig sällskap idag är Angelica, och det är via msn. För hon är i Frankrike. Men hon har iaf fått mig att le ibland, skratta åt saker som jag annras lätt kunnat bryta ihop för, hon är som min skyddsängel. synd bara att hon inte kunde bära in veden åt mig, annars är hon toppen!

Dax att byta depp-låt nu, vänta lite, ska se vad jag har att välja på.....
ska man deppa, eller tycka synd om sig själv, vem ställer då alltid upp? Lars Winnerbäck.
Jag sitter fortfarande själv i ett hus utan värme, dock är hunden med mig, men han ligger i sovrummet. inte ens han vill vara med mig..
Köpte Alle-sallad innan, åt typ inget, har en påse chips och en påse ostbågar här också, om du känner för att göra mig sällskap menar jag, det är i princip vad jag har att erbjuda, för jag kunde inte riktigt handla idag, ryggen ni vet.
Tittar på min mobil en gång varje sekund känns det som, onödigt jag vet. men det är sådana vi är, det har jag och Angelica kommit fram till.
Bytte låt igen, denna gången fick det bli en gammal tycka-synd-om-sig-själv-låt, nämligen "End of te road".
Jag saknar min lillebror, jag vet jag vet, nu är jag känslig också, men det får ni ta. Men jag saknar honom iaf.
Och nu har det gått 40 minuter, en intressant parantes så dära.
Se där, 41 minuter..

Aja dax att ställa lite frågor, kanske få lite svar..

i dina ögon..


Jag trodde ändå det skulle blir lite roligt att stå på den dära förbannade mässan, haha, ja man kan ju säga att jag hade ganska fel.
Först få dit alla grejer, sen gå med alla saker, hitta rätt monter, sen börja fixa till den. jag tycker dock att våran var rätt snygg ändå. svart och vit, det var lite det vi körde på.
Förörigt sprang man mest runt och kollade in alla andra..
Maten var iaf ett plus, god som bara den. pastasallad med soltorkade tomater och fetaost och kyckling.
Så nu kom jag på vad jag ska laga för mat ikväll, nått liknade fast mer åt lager157-pastasallads-hållet.
Alla prisutdelningar gick ut på att OnTop vann mest hela tiden, men de hade ju iof kämpat sönder så det var väl roligt för dem!
Tim och Co vann ju nästan bästa monter, värt att nämnas.
Det var sjukt fattigt att vara tvungen att stå inomhus när solen sken som bara den utanför.

När vi väl kom därifrån åkte jag bara hem och bytte om från att ha varit affärskvinna till hundägare, kastade in hunden i bilen och åkte till Emma för att gå runt rockis, Hanna hänkade också. Det var verkligen hur mysigt som helst att gå med mina favoriter. Som sagt, sådana enkla saker gör vi allt för sällan..
Sen åkte vi hem till hanna där jag ringde och betällde kina mat till mig och min hungrande man där hemma.
Sen hem för en helkväll framför tv, mat och godis. I Like !

Nu ska jag snart fixa till mig för att åka in till mitt blivande jobb.. Så himla gott att jag fick det!
mixi on Flash, here we come. nu är verkligen stundenten-ångesten inte lika stor, men istället har jag ju bal-ångest, tack vara andersidioten. Men inte så att jag klagar, du vet.. jag vill, vill dock inte tjata. Du gör som du vill. måste bara veta snart.

Har snart vatt ensam hemma halva tiden, eller nästan, Joakim bor ju här och håller koll som den mogna och ansvarsfulla 20 åring han är. Jag ändrar mig, angående kvällen, kanske är din tur att laga mat minsann.. Så gör vi !

Bowling på torsdag, tjejerna vs. killarna.
kan ju inte gå sämre än TP iaf Fie.


Allt blir inte alltid som man tänkt sig.


Att få reda på det du gjorde igår, det tog. Jag blev sårad, mest för att jag inte har någon som helst aning om ifall du tycker jag har gjort dig något, och det var därför du gjorde som du gjorde.
Är det en sak man borde lärt sig genom att bo i Jönköping, är det att allt alltid slår tillbaka på en själv. Man får alltid reda på saker förr eller senare. Thats it, Thats Jönköping.

Jag vet hur du har det, och jag finns här. Det ända du behöver göra är att slå ett par siffror. Det kändes ändå väldigt skönt att du ringde, för nu vet jag att även om vi tycker att de känns som om vi håller på att glida ifrån varran ibland, så finns vi ändå där för varran. Jag uppskattar din vänskap något otroligt. Det gör jag verkligen. Du betyder allt.

Att vakna och faktiskt inse att du ligger brevid mig, jag kan inte annat än le när jag tänker på dig. Du får mig att le.
Jag har en så bra känsla när det gäller oss, jag känner mig trygg. Vi är ett bra team du och jag.
Och det bästa av allt, jag trivs och jag är lycklig.

Det kändes, det gjorde faktiskt. Jag trodde inte jag skulle reagera så hårt. Men det gjorde jag. Jag kan inte säga så mycket mer än att jag saknar dig. Det gör jag, skulle jag säga att jag inte brydde mig skulle jag ljuga. Men jag vet samtidigt att du vet det.
Och det är väl samtidigt det som gör allt så mycket svårare. Eller, jag vet inte. Jag vet bara vad jag känner.


Allt är inte alltid en dans på rosor, eller kanske just precis de det är. ibland trampar man på en tagg, ibland är allt rött, ibland är allt som man vill och ibland förstår man inte varför det måste hända just mig. Ibland känner man sig ensamast på hela jorden, ibland självständig till tusen.
Hur du är känner dig, kommer det alltid finnas människor omkring dig.
Jag kommer alltid finns för vissa, en speciell liten grupp.

Underbara Fredag ?


Vilken dag..
Började med att jag skulle jobba, hade en tre timmars lektion med en familj på fem pers.
Visst jag älskar det, men inte när liften till barnbacken är sönder och jag måste åka ner med varje dansk en och en, för att sen traska upp och jag hade självklart tagit på mig för mycket kläder.
Har jag sagt att de var danskar?
Men när jag väl fick en paus på en femton minuter var allt sjukt najs, sitta i solen och bara mysa. Tack för fint väder.
Sen var det bara att åka till skolan för att skriva fakturor, tack för att mamma finns ibland asså!
Sen åkte jag upp till a6, för att trixa med presenter och annat - Grattis. 
När jag väl kom hem var mamma och pappa och brolli helt vilda, sprang runt och fixade det sista. Inför deras besök hos min älskade vän St Anton. Gad, jag vill igen.
Vi åkte iaf upp en sväng till framor och farfar och sa hej då, eller de gjorde det, jag åt massor av mackor, jag tänkte att äter jag mycket då slipper jag laga mat.. jag är ju som sagt inte en gudinna i köket, hrm, nikki? Matlagningskurs var det va?
Nu är jag äntligen ensam hemma!
Och nästa vecka är det prao. Och mixi håller till på Flash, inget att klaga på där inte.

Kalla mig barnslig..
Visst, what ever..

Fredag, jag vill gå ut.
Någon som vill vara hundvakt?
Angelica kanske? Du älskar ju min hund, men hey, vem gör inte det?
Jag förstår inte. han går till knäna på folk, om äns det, ändå skriker dom.
Hilton, världens bästa vakthund.

Förövrigt.. Inte mycket att säga.

Fredagens soundtrack : Snook - Superfitta

Jag älskar mitt meningslösa liv, hur är ditt liv ?

Det bästa, eller kanske inte det bästa men iaf en klar fördel med att antingen sova hos Joakim eller att han sover här, är att jag verkligen måste vakna tio över sex för att få upp honom så han inte kommer försent till jobbet, men när jag sover själv behöver jag ju inte vakna och då resulterar det i att jag försover mig till den ända letionen jag hade idag. Så nu efter två keso-mackor med paprika och ett ägg sitter jag i soffan med min fina frisyr mamma gjorde på mig igår, jag ser ut som en ödla. Men har man ingen plattång hemma får man bli lockhårig istället och då behövs flätor.

Efter att just ha läst Elins blogg, var jag tvungen att också skriva en "att göra lista".
1. Gå ut och gå med hilton.
2. skriva ett cv, nu ska jag tametusan börja söka jobb.
3. sola kanske?
ja, sen måste jag självklart plugga. Men nr 2 ska jag iaf göra idag !

Idag när jag vaknade, ett antal timmar senare än vad jag skulle så hörde jag faktiskt fåglar kvittra! så idag har bestämmt mig för att det är vår.
Den 12 Mars 2007 - välkommen våren !
Jag har en bra känlsa om den här dagen, jag tror den kan bli mysig.
Jag har verkligen vårkänslor idag, solen skiner. jag har iof inte varit ute än, det kanske är svin kallt. men det skiter jag i, för är det de tänker jag vara inne och tro att det är varmt ute. Då blir det iof lite jobbigt att fullfölja nr1 på min "att göra lista". Och det är ju sånt som måste göras. Funderar på att ringa Angelica. Hon åker ju ikväll och det vore otroligt trevligt att faktikst träffa henne innan hon åker igen, och inte kommer hem förrens i Juli, Jag vill ju att du ska komma på min bal, och student. och om jag måste välja vill jag hellre ha dig på min student ! så nu vet du det. 
 
Jag vill verkligen att det ska bli varmt nu, Tänk att kunna dra på sig en kjol nu, åka ner till piren och sitta där och gassa, i solglasögon.. jag tycker nog att tiden innan våren tar slut och går över till sommar, då när det kan vara varmt men ändå kan man inte ligga på stranden än är bäst.
Sen vill jag fylla år nu också. Jag vill åka iväg med.
Idag föll jag för grupptrycket också.
www.mixxi.bilddagboken.se - Hej!
Ja, och jag vet att du kommer hata mig i cirka 2 minuter nu Joakim, men det skiter jag i, för idag är allt helt imba ;)

Kom och tänka på en annan grej, vilken runtin runda man har så fort man sätter sig vid datorn.
Alla bloggar man ska läsa ( Fannyt, EnElin, EnThea, Angeliicaa, UlrikaKarlberg, ) sen tillkommer det vissa ibland.
Sen alla bilddagböcker, det brukar iof bara vara Elins, ibland Vixis.
Sen måste man in på EF, kolla om man vatt poppis.
Jag går oftast in på aftonbladet också, och tittar till mitt horoskop, idag blev jag missnöjd då jag hux flux fick upp " Horoskop för Torsdagen".
Japp så nu vet ni hur jag spenderar min tid på datorn också.
Just det, Msn. men den är ju given.
Tycker dock att jag blivigt bättre på att inte sitta här.
Det tycker dock inte mina föräldrar.

Men men, Nu kom Johan hem, Så tänkte att jag som är så sjukt grym på att laga mat, kan slänga ihop något till lillkillen som är två pomac  ( !! kärt uttryck ) längre än mig.
För att sen ta tag i mitt liv och speciellt min "att göra lista".

Have a nice day.

Parmiddag, Innebandy och McD.

Jag vet, jag vet. Jag skriver nästa bara om vad jag har gjort på helgen..
Och iom att jag är konservativ så in i bäng så varför ändra på traditioner?

I fredags tittade vi i princip bara på när waii förlorade mot gamla gubbar, tyckte iaf Nore, Whinter och Ludde gjorde en bra innsatts heja-mässigt.
Jag fick ju träffa Angelica och Jessica, Malin och Bella med!
Sen körde vi Fie tillbaka till hennes klassfest, och sjävla drog vi hem till mig och sussade, han skulle ju jobba lördag nämligen, sålika jag.

Hela lördagen var planerad i minsta detalj men inget blev som planerat, men det blev som det skulle tillslut iaf. Joakim gjorde äntligen mål ! Jag och sofie gick vilse på ica maxi.
Vi hämtade upp nikki för att åka hem till casa Fritz där vi intog köket och kylen som var fylld av gossi dricka.
Tre rätters stod på menyn.
Och det gick ju som det gjorde, jag fick rosta brödet till förrätten. Ja, så mycket litade dom på mig.
Förrätten var rostat bröd med skagen röra, räkor och kräftskärtar.
Varmrätten var lax med spenat och rostade mandlar och färsk pasta. den fick dock inte vara färgad för då åt inte lidan det, "hur kan någon komma på idén att förstöra pasta genom att färga den?" och cream frech sås med citron smak.
efterrätten, där var jag med på ett hör också. var panna cotta med frysta jordgubbar ( inte hallon som vissa av oss trodde....nikki...)
Och för att ha haft tidpress och inte överdrivet bra koll på det mesta tycker jag vi gjorde bra ifrån oss, det ska bli intressant att se vad ni bjuder igen på.
Det ända som var lite av en miss i protokollet måste vatt när jag inser att Jocke tatt plattången med sig till Lidan, och jag nu i efterhand får reda på att Sofie visste om det.. Buu.
Sen var det dax för lekledare-lidan att göra entré.
Korten kom fram och efter 3-678 genomgångar tror jag Sofie och Nikki fattade.
Sjukt roligt spel iaf, och alla blev självklart monsterfulla.
Så jag kan inget annat än tacka alla medverkande för en trevligt kväll !
Joakim, LIdan, Sofie, Tim & Nikki.

söndagen gick åt till att försöka få liv i Joakim, Städa, Diska.. Och som det så fint heter plugga.
Allt som allt är jag väldigt nöjd med min helg.

På fredag åker hela fam. Strengberg till St Anton, förutom jag och Hilton. Vi får stanna hemma och vakta huset.
Men synd och säga att jag inte är avundsjuk. 

Jokkanhjärtamalina

Våren är ung och oanvänd.


Torsdag..
Alltid ska det vara nått.
Det är somliga dar, som man vänder sig om, och känner hur allting förvsinner.
Jag är orolig, jag har en känsla i magen som jag inte tycker om, den är allt för välbikant och den är absolut inte välkommen.
Jag orkar verkligen inte skriva om allt.
Jag trodde verkligen inte att jag skulle säga detta, men låt våren komma nu. Låt det blir varmt, låt mig ha vårjackor och tygskor. jag vill höra fåglar kvittra och jag vill att det ska bli varmt.
Jag vill dock att det ska finns kvar snö i backen så om jag känner för det ska jag kunna åka.
Jag vet, jag blir trött på mig själv ibland också.
i tisdags var jag med Angelica nästa hela dagen, Då trivdes jag. Vi var ute och gick med min vovvi. Brände en cd, jag är dock väldigt osäker på om det fanns några låtar på den när du kom hem? Som sagt, jag är väl inte sveriges mest tekniska person.
Sen på kvällen åkte vi in för att fika, med Bella, Becca och Malin.
Där satt vi tills de sparkade ut oss.
Mycket planering, mycket tjejsnack.
Sen åkte jag hem till dig.

Gårdagen..
..började precis som jag önskade, vi fick 2 annonser sålda. Får ge Calle lite creed för det, tror han hade nått lyckorus över sig eller något i den stilen.
Jag och Emma drog en shopping sväng runt om i Jönköping. Och som vanligt kan vi inte låta bli att köpa nått, Denna gången tror jag vi blev överraskande nöjda. Och inte klagar vi för det.
Jag och Fie har ju stora planer för lördag också, ska bli mysigt. och kul. Vi är ett rätt bra team vi fyra tycker jag.
Jag jobbar dock på lördag. Men det är sånt man får ta.
Söndag, Jag kan inte annat än le.

Ge mig vår nu, Emma sa igår att det är 31 dagar kvar, skoldagar kvar, det vill säga 30 idag. Den är mer än sinnes. Och vi har inte bankat i borden en ända gång än. Det är pinsamt dåligt av ED´s treor.
Och om vi ska fortsätta tänka, så va fan ska jag göra efter studenten, asså på sommaren. Vintern är given, eller det är den iof inte alls, så mycket som spelar roll.
Jag har iaf chans att åka och sesonga. men kanske blir det nästa år, men sommaren. Det tål att tänkas på.

men som sagt, ge mig vårkänskor..

5 Mars.



Vilken helg..
Fredagen började bra, jag åkte inte vilse, och jag hade sjukt kul. Min danska börjar bli rätt bra nu. För er som inte kan gissa vad jag gjorde, jag var skidinstruktör i knaggebo.
Sen kom jag hem, då var det dax att fara med hela familjen till huskvarna för att titta på plasthockey. Och måste säga att nr 23 i det blåa laget är fruktansvärt snygg.. Han är så fruktansvärt mycket min också.
Sen åkte vi ( jag och nr 23 ) hem med harre, för att sen åka hem till Lidan där vi satt och små drack och tjötade lite.
Sen kom taxin och plockade upp Tim, Lidan, Jocke, Daffe och mig själv.
Vi åkte ner till Harrys.. Ja, för att helt enklet gå därifrån till huset.
Är man ute med 4a killar får man väl räkna med att det börjas bråka, mitt i gatan utanför huset, det var som i en teknad film, alla i en klump och ibland kunde man se ett huvud eller en arm.
Jag blev iaf sur så i protest mot att de hade slagits gick jag och sara till McD, där jag senare får ett telefonsamtal. "Jag är hos polisen." jaha tänkte jag.
Sen kom kim och elin och vi frossade loss på cheeseburgare, sen åkte vi till polisen så jag kunde hämta nycklar, för att sen åka hem till torpa och försöka sova.
Lördagen gick ut på att jobba, 16-23, sen hem till tim och i princip hämta upp Joakim och åka hem till mig och sova.
Söndagen var det också jobb som stod på tapeten. 12- 19, fick dock sluta en timme tidigare. Tack Petra! Då var det hem, byta om, in till stan, hem till Joakim, försöka få liv i honom, gick som vanligt sådär, sen åka och köpa, läsk, godis, dip och chips för en helkväll hos Lidan. Otroligt trevligt. Mycket snack om Båstad, och båtar, Tim drog väl hem vid 22, för att slippa få ta skit för ett klasst filmval ;)
Sofie får plus i kanten för ett bra förslag.

Så såg min helg ut, och nu längtar jag till nästa.
mm.


RSS 2.0