det nalkas reunion !!

Då sitter jag i en lägenhete någonstans i Göteborg, man tog spårvagn nummer 10.
Har varit på långlunch med Bottan och Franssi, sen anslöt även Hanna och Martin. På Targaz var vi, Trött ställe, men trevligt sällskap.
Och nu som sagt sitter jag i Franssis lya och häckar, hon har sprungit iväg för att duscha. Gurra är på väh frå stockholm, Janina och Anna är redan här, lika så Millan och Johanna,
Var på kontoret innan och hämtade tics till ikväll.
Livets kväll på trädgårn står framför oss. Det kommer vara så mycket drama, triangeldrama hit och dit. Men vad skönt det är att vara tillbaka i det "normala", haha. Sjukt, en vecka har gått sen jag kom hem och jag är redan så trött på Jönköping. Jag förstår inte för hela mitt liv vad folk ser i den staden. När man kan ut och se världen. Big No No !

Vi har samling på Chez amin klockan 18.00 och det finns väl inte en chans i världshistorien att vi kommer hinna dit, men men. Tid och Pengar är det ända vi har gott om ;)
Jag har även inga batterier på min mobil, och laddaren är hos klas. Bra där Malin, så mamma och pappa. Jag lever. Jag mår percis som en prinssesa. Och jag triiiiiiiivs !

Men aah, jag kanske ska ta och bestämma mig för vad jag ska ha på mig och så vidare, smink ska på, håret skall fixas, och som sagt alex har unfär en lägehet stor som en busskur, men vad gör det när man är i oda vänners sällskap.

Livet är en fest och alla som är bjudna är i gööööteborg !

( ! )

     

  


Falwty Towers mina damer och herrar !


i huvudet på en jönköpings-tjej !

Mm, det är ju nämligen så att nu är jag hemma, äntligen tänker vissa, varför frågar andra.
Jag trivs.
Men jag har ju faktikst varit iväg en stund nu.. Strandsatt på östkusten på en liten liten Ö, men lika många invånare som det finns i Jönköpings län, vad jag försöker säga är att vart man än kommer finns intrigerna där, och finns dem inte skapar man sig. Men tjejerna i Jönköping, dom är ju f r u k t a n s v ä r t ( ett av mina alldeles egna ord ) bra på just intriger.

Jag var ju som sagt strandsatt där då, på Fawlty Towers, kan man säga. Men en massa andra trevliga, och mindre trevliga personer. Jönköping var dock för dom en stad där alla var hyperkristna, ingen drack och ingen svor, man hejade på HV och var aktiv i någonslags kyrklig förening, nu säger jag inte att det är fel att vara det, men det är kanske lite fel bild.
För här kommer jag hem, haha, och jag kan ju verkligen inte annat än skratta åt saker och ting, skitsnacket är det samma, det är så mycket drama drama drama.
Så låt mig nu förklara för er, mest mina kära vänner från andra städer än Jönnet, hur tjejerna fungerar här. Se det som en Varning ( !! )

För det första. Man kan inte ha mer än 1 bästis ( Du vet, bästaste bästaste vännen som man aldrig skulle dela med någon annan ) Och om det nu är så att man kanske tröttnar på den personen efter ett tag ( det brukar inträffa då det är rätt jobbigt att bara vara med en o samma hela tiden... ) så byter man helt enkelt, som att gå och köpa sig en ny tröja typ, slänger in den andra i garderoben tills man kanske vill ta fram den igen.

Och det här med svordomar, finns det någon annan stans i sverige där tjejer skriker så mycket onödiga saker åt varandra ( utlänska "bryydar" räknas inte....... ) Gärna inför stora folksamlingar, den som hörs och syns mest än också coolast !

Man gaddar gärna ihop sig, gängbildning typ ( Ni hör ju redan där..) .. Ska få över så många som möljigt på "sin" sida för att sen förstöra för den andra, vad jag tycker om detta ? Nackskott på Dirr !

Haha, ursäkta att jag skrattar , men så har vi ju den här biten med pojkar. Går det åt helvete med erat förhållande, vems fel är det då? Jo men självklart är det en Jönköpings-tjejs fel..
Det går lixom alltid att skylla på det, kommentarer som " Jag ska få reda på vem hon är...." Är ungfär lika skräckinjagande som snabbmackaroner med smör.

Men finns det ju faktikst dom som har fötterna på jorden, Grejen är att dom har faktiskt en sak gemensamt !
Antingen Har de varit iväg eller så Ska de iväg, DE vågar åka utanför 50skyltarna.

Men Hey.
You girls have a nice day !

/ mixi - Den Perfekta tjejen !


;)


Jag ringer pappa för att ställe en helt normal fråga :
Vad heter det här verktyget, det är en nyckel, femkantig, men ser typ ut som ett L, eller ett J, fast mer som ett T om man tar bort ena sidan.. ?

Kan man tro att jag gått 3 år på en teknisk utbildning ?


FINALVECKA ( ! )

Då har jag gjort min sista out-transfer på ett tag, iaf här på Korsika..
Iof så lärde jag upp Gustav idag, rätt häftigt att för 14 veckorsen stod jag där helt ny och nu är det jag som är den som lär..  Men han hade ju inte världens smidigaste första transfer.. Det var förseningar som dröjde, rullbanden vid incheckning fungerade inte, otoliga gäster, miccen la av på bussen, borttappat bargage, men som sagt det här var en barnlek jämfört med vad som väntar i Alperna.

Så nu är vi inne på våran sista vecka med gäster, det är helt sjukt. Tror inte ni förstår, sista veckan med gäster !
Sen är det en städvecka / stängningsvecka.. Sen ska jag bege mig till Chamonix en sväng och sen hem till lilla Jönköping, men innan det blir det Stockholm, Så vi får väl se när jag är hemma ;) Längtar iaf nu, hem till Sverige och Mc Donalds, Jönnets kebabsås och snabbmackaroner med falukorv.
Annars verkar det vara rätt bra gäster, det ska bli skönt med en liten paus från säsongslivet innan man ger sig in i det igen, Val ´dIsére kommer ju dock bli grymt, Jag, Martina, Robin och Freddan. Dream Team ! Helt utan dess like.
Bror har redan bokat resa för att komma ner och hälsa på mig, helt ensam åker han den lilla grabben. Och det är jag sjukt stolt över att han gör !

Annars så, saknar mina vänner och min familj nu.
Men nedräkningen har ju börjat på allvar nu. Snart så mina vänner, är det dax för kick på alla Jönköpings krogar, det skall drickas bobby´s och det ska livas som aldrig förr !

Still loving my life ! / Fröken Strengberg !

hemma . . .

. . . Igen efter en hel dag ute på äventyr med Lovisa, Soffan, Franssi och Lottie.
Vi har varit på La Dolce Vita och solat och ätit lunch och vittnat till ett riktigt franskt / korsikanst bråk..
Sen åkte vi till Portr Vecchio för shopping, och det är just vad vi gjorde..
Jag och Lovisa har köpt varsin tshirt som ska användas flitigt på afterskin i Alperna.
Sen gick vi och fikade. Soffan beställde servitören med  grädde på, när jag skulle beställa så tvingar ( ! ) Lovisa mig att ta det på Italienska " Det förstår han " Så jag beställer en kaffe och en glass med cocos och choklad, väldigt simpelt, han tittar på mig som om jag är dum i huvudet. och säger " Je ne comprends pas" vilket betyder jag förstår inte ett skit av vad du säger, kanske inte riktigt så hårda ord, men det slutade ju med att Lovisa fick ta om allt på franska.
Sen satt vi där och skrattade och snackade om säsongen.. Underbara människor.
Sen ! Oj oj oj, Sen hittade jag min nya kärlek. Jag har köpt en päls, en kanin-päls i väst-format, och den satt som gjutet på mig, så nu är mitt konto rätt länsat, men det var det värt. Oj oj..
Sen åkte vi hem, jag ska ju helt klart bli rallyförare i mitt nästa liv, Franssi ska bli rik, men jag ska defenitivt bli rallyförare. Snart dax att åka hem och plocka ut min rallybil, som står och väntar på sin ägarinna..

Har även hittat den bästa radiokanalen, i butiken där jag och L köpte våra afterski-tshirtar ; www.hotmixradio.fr Gå in och känn säsongen 08 på Orizonte.

Nu är det dax att springa upp till lägenheten, duscha och sen är det balkongfest, mojitos på päronvodka ska blandas och ostar skall ätas, mitt liv är ju förbannat bra ibland va, " Tänk om man var lycklig nu utan att veta om det".

Jag citerar Franssi " Jag hoppas ni lever olyckliga i alla era dar och får fula barn ! " och avslutar med det detta inlägg.
Bra semester-onsdag !

séés !  / Fröken Strengberg


( Jag har förövrigt världens bästa familj ! )

F L Ö R T ! ! !


Nu är det faktiskt dax för en "flört" här på bloggen igen..
Denna gången så lottar jag ut en Tjej vid namn Lovisa Blom.
En person jag jobbar med här nere på Korsika, men även en av dem jag har roligast med..
Sen tycker jag det är på tiden att hon får lite grabbar efter sig..

So here we go !


Hon heter som sagt Lovisa Blom och har födelsedag 30 juli, årgång 1989. Om jag skulle beskriva henne med 3 ord skulle det vara målmedveten, taggad och söt ! Och om hon själv skulle beskriva siog själv så skulle det låta något i stil med " snygg, sexig & singel " . ( Hur bra låter inte det här hörrni ) Om hon ( när hon tagit körkort ) valt att åka iväg på en liten roadtrip, och var tvungen och lyssna på en och samma låt om och om och om igen.. Så skulle det vara den här "I´m a bitch"  ( jag kommer inte på vad den heter, men de sjunger på franska och det är väl det hon tycker är lite tufft iom att hon talar flytande franska.. ) Och bilen som hon hade valt att köra iväg i hade självklart varit vit, då det är hennes favoritfärg.. Vitt förknippas ju väldigt lätt med Vintern, och om fick välja mellan en snowboard -kille och en skid-kille ( helst av allt tycker hon att dom ska åka snowblades ) så skulle det bli en skid-kille. Det spelar ingen roll om Du bjuder henne på öl eller vin ( Det givna valet hade ju självklart varit champange ) i baren, bara du är sådär 22-23 år och gärna brunett..
Men på tal om vintern så kommer Lovisa jobba i Repan på Hotel Ruitor i Val Disere. Så har ni inget att göra i vinter, varför inte boka en resa ?
Skulle Lovisa vara med i robinsson och då varit tvungen att ta med sig en personlig sak hade hon valt att ta med sig sin pappa, vilket jag tycker är ett bra val, för jag hade nog gjort samma val.
Lovisa är blond, cirka 1650 milimeter och kommer från huvudstaden. Så det är väl en bonus om du vet vad saltis ligger och kan snacka lite båtar med henne.
Lovisa är kort och gott en helt underbar tjej, och du når henne på följade vis ;

Msn : [email protected]
Telefon nr : 0046 (0) 736 908 431

Just nu befinner hon sig på Korsika, men kommer vara hemma i sverige imon en snar farmtid. Och som sagt, vintern kommer hon spendera med mig nere i Valdisere !
Så våga nu grabbar, var inte blyga, släng iväg ett sms eller adda henne på msn !
Good Luck, Have Fun !


Här har vi henne ! Lovisa Blom mina herrar !

// Mixi

RSS 2.0