En trött fredag


Hej, nu var det ett tag sedan jag var här och skrev. Och med tanke på att Linda blir vansinnig är det väl time att uppdatera.

Idag, nyss skrev jag på för en säsong i Val d´iseré. På hotel Le Fôret. Kommer bli galet roligt.
Det är väldigt många från korsika som ska ner och jobba i Valdi i vinter så det är roligt. Som Jossan sa idag, det blir ju maffian, Hon, jag och Emilia.

Annars vet jag inte riktigt vad jag ska skriva.. Jag har ju nätt och jämt bestämt när jag kommer hem till Jönköping, men jag säger inget. Ni får helt enkelt hålla ett öga öppet, för rätt som det är kanska jag står på krogen med en jäger i handen ;) Så P och J, ni måste från och med imorgon gå ut varje helg, inge snack.

Måste gå hem och duscha snart, Bottan fyller ju år och har typ p"hyrt" Gabbis, så det är samling 22.00, Transfer imon, Det är najs, stört skönt sickan. Alright !

Kan medela att dessa Prima Travel ( Vandringsgäster ) är helt galna, sitter i baren nu och sjunger, allstå sjunger. Välkommna till Idol Orizonte 08 !

Kanske har lite skvaller till mina kära vänner som lämnat ön..
Soffan och David har visst skedat lite, jag tror jag mange och myggan är tillsammans, eller typ iaf, Sara ska inte göra Vinter. Och jag tror hon kommer ångra sig, Jossan och Tobbe are still going strong.
Henke har sovit med båda PJ.
Och jag är som vanligt en ängel.

Just det, vi har flyttat, till 233, för i 204 blev det visst en vattenläcka, så vi fick utrymma, så nu har vi den största balkongen och en 2a, det är najs !

Annars är vädret ganska trisst nu, det regnar och det blåser, men det är väl fortfarande cirka 20 grader, men vart är solen ? Det känns att det börjar bli höst.

Johanna ! Du kan väl kolla upp ett par shyssta dojor till mig, typ snygga gympaskor. Skulle behöva ett par sådana att svira runt i.

Haha, kommer knappt ihåg sist jag var i ValDi.
Då var det falsklegg och Boris Jeltzin. En rätt sjuk resa, då vi träffade sillen och dillen. Vi åkte cirka 10 killar och 5 tjejer.
Nu ska man helt plötsligt åka ner och jobba. ja, det kommer som sagt bli galet, och jag kommer bli riktigt besviken om ni inte kommer och hälsar på mig. Bara så ni vet.
Jag vill verkligen att det ska bli vinter nu.
Och jag vill verkligen ha fler skvaller mail från samtliga personer hemmifrån.
Vill också tacka Ange, Klas och Johanna för ni ringer min ibland.

Jaja, nu är det väl tid att gå upp och fixa sig lite.

Sköt Er mina vänner !

kontorshäng med hockey !

Hej vänner. 

Sitter ju kontoret just nu Med datorn i knät och lyssnar på Jullåtar.. ( mamma =) ) 
Taggar vintern med andra ord.
Och vad passar bättre än att det är serie premiär en dag som denna, Jag har gjort en HV71 banderoll som hänger så att det är det första man ser när man kommer in på kontoret..
Grabbarna som hejar på Frölunda och DIF är ju inte allt för happy ;) Men det är jag. 

Har hänt lite sen jag bloggade sist, det har varit 80-tals fest va ? och Janne åkte hem i lör. 

Denna veckan har vi cirka 35 vandrings gäster, från Prima Travel, med andra ord inte ett skit att göra, alla är ju borta på dagarna och nu kan ni hemma trösta er med att det är precis kasst väder här nere, blåser och regnar och blixtrar och har sig, bus väder.. 

Inte många veckor jag har kvar här nere på korsika nu. 
Pratade med farmor och farfar igår, det var riktigt jobbigt, när jag la på där längtade jag hem, sen pratade jag med min bättre hälft också. Mitt J.  Dig saknar jag med. 

Har jag sagt att jag vill att det ska bli vinter nu ? 

haha, jag vet inte vad jag ska blogga om längre.. lägger ner detta nu.. 



Tisdag

Hej bloggen !

Idag är det tisdag, och jag börjar äntligen piggna till.
Får erkänna att jag sov till cirka halv elva imorse. Vaknar upp och ser att det ligger en lapp berev mig där det står " Du är precis kass ", somnar om med ett litet leende på läpparna.

Idag då, har jag inte gjort mycket för världen.
Eller jo, jag käkade lucnh på Campoloro med Macce och Bottan.
Sen åkte jag och Bottis och Em iväg för att inhandla en del till kvälles party.
Nämligen så att Janina, Sofia och Johanna fyller 20 år.
Och Johanna gör det idag, och jag har inte träffat henne på hela dagen så jag säger GRATTIS här, ser ju henne om några timmar då det är 80-tals fest.
Jag och Jossan min vapendragare har verkligen gått in för detta. Köpt pannband, svårt snygga skärp i gult och rosa, vita och rosa stumpor som vi ska klippa sönder till benvärmare, vi kommer ju rocka.
Sen var vi på present jakt, och ni vet att när jag får vara med och bestämma blir allt svinbra.

sitter på kontoret nu och ska snart gå och hämta lite HP och en drink och börja tagga för festen ikväll, sen är det uppstyrt fix hos Jossie.

Millan ! Vi Saknar dig ! Var är vår tredje tjej ? Vaaart är du ? Vad hände där ?

vad hände där ?

Hej bloggen.

Idag är en riktigt trött dag, började jobba klockan 07H00 och har precis slutat, snart är det dax för kräftskiva, men kräftor ! Vi försökte ha en liten skiva i lördags. men den misslyckades, men det var en skiva iaf, och det är ju det viktigaste..

Idag har jag pratat med världens bästa trio, Dagen började med att Klas ringde, Kommer hem och tittar på min svenska mobil, och då hade ingen mindre än Linus ringt.. Underbara människa ! Saknar honom, han var hemma i stockholm nu, så tänkte han på mig. Sen ringde Johanna, satt i bilen och pratade med henne en stund med.. Helt plötsligt händer det va.. ; ) Ni ska veta att jag saknar er..

Sitter på kontoret nu och pratar relationer med Sara och Emelie, Jag är ledsen att säga det, men jag har totalt gett upp hoppet på "ordet" Kärlek.. Den fanns förr i tiden, typ 40 år tillbaka..

Idag har jag slått i huvudet, i ett träd, på Via Ferratan, självklart hade jag inte hjälmen på. Så nu har jag en bula.

Mamma, nu har jag börjat skriva i min bok, efter 8 veckor.. Tänk att jag varit ifrån mamma o pappa så länge. Jag skulle vilja åka hem en helg, eller bara en dag, gå uppför våran trasiga trappa och ringa på dörrklockan som är precis kass, höra hur Hilton skäller och hur mamma försöker att få honom lugn samtidigt som hon försöker låsa upp dörren..
Ah, man saknar de små sakerna helt enkelt..
Men det är inte långt kvar. 31 oktober. Sen är det väl så att jag är hemma kanske 4 veckor, sen drar jag igen, My ! Kommer du och hälsar på mig ? Jag kommer att vara i Val Disere hela vintern, och Du är hjärtligt välkommen ! haha. ;)

Jag borde verkligen gå och duscha nu, har smuts från klättringen på hela benen.
Ledig på torsdag, då ska jag på äventyr, bara jag. Jag åker tillochmed på onsdag, David har lovat att hjälpa mig med bilarna..

Åh, jag är trött konstant numera, pallar knappt att tänka på kräftskiva ikväll.
Funderar på om jag inte ska ta och tagga torsdag istället, Emilia åker hem på lördag och jag är en av festfixarna !

Nu ska jag bege mig uppåt till min lilla tomma lägenhet.
Konstigt ändå. Innan när vi bodde 5 st så hatade man det, nu får jag krupp på att det aldrig är folk hemma.

OBS ! Vi har börjat med en ny lek, säger man ett tal mellan 0-99 så får alla andra slå denna personen tills den har räknat till det talet som han/hon sa... Man får riktigt ont kan jag säga..

Good Bye Friends and Family


RSS 2.0