I said maybe



Att jag reagerade så som jag gjorde igår, beror på rätt mycket.
Jag kan inte säga om det var rätt eller fel. Jag kan inte säga att jag egentligen borde gjort något annorlunda i just den situationen.
Jag vill faktiskt bara veta vart jag har dig. Jag skulle inte kalla det för tvivel, det finns nog bara inte ord för det.
Och det är sant,
I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now.
There are many things that I would
Like to say to you
I don't know how

Jag verkligen hatar mig själv för att jag alltid ska tänka så mycket, jag hatar att jag alltid ska vrida och vända på allt.
I och för sig så kan det mycket väl vara så att jag gör det för att jag bryr mig, det hoppas jag du vet..
Kortfattat, igår var en riktigt jobbig dag.
Jag blev sårad av allt det du "skämtar" om i skolan. Tro fan jag tar åt mig. Herregud, jag är kär i killen.
Sen blev det inte bättre direkt. Och nu är jag tillbaka till att virda fram och tillbaka på allt.

Jag ville verkligen inte att du skulle gå imorse.


Helgen som sådan..

Så har man gjort av med ännu en helg.

Fredagen bestod av mys och godis hos Emmet med Banani och mig själv.  Sex and the city maraton. Många skratt och mycket godis och cola light.
Jag åkte väl hem vid elva kanske. vaknade dock vid halv två av att innebandyproffset kom och kröp ner brevid mig. Så ska man sammafatta fredagen med ett ord är det rätta helt klart, Gossit.
Lördagen därimot, då var det tidig uppstigning för min del. Skulle åka till Knaggebo och vara skidinstruktör. Jag och Bob körde ett utmärt team-work. Och alla danskar kunde efter femtio minuter åka iaf lite bättre. Det var iaf sjukt kul att lära ut nått av det man älskar att göra själv. Sen blev det kväll och vi hade stora planer som stavas APT.
Kvällen började hos Klas, i hans lägenhet. Som jag för övrigt måste ge ett plus. mycket trevlig.
Emmet tog tag i saker och ting och styrde upp till "jag har aldrig ", vilket var sjukt kul.. som alltid när vi är med i leken. ;)
Sen var det taxi-torsten till apt, där det bjöds på mat och allt var mys. sen invaderades stället av skåningar. Dock trevliga sådana.. sen var det dans. Just det. Ängeln från france kom ju också. lätt bland det roligaste på hela kvällen.
Lätt en av de goaste kvällarna. mycket tack vara att jag har sveriges underbaraste pojkvän.
söndagen har väl i princip bara bestått av att åka bil runt om i jönnet och få en lektion om vart och hur stora stadens alla pizzerior är av lidan, tim, davve och joakim. vi hamnade iaf tillslut på Cactus, som vi numera lär vara portade ifrån eftersom tim är så sjukt smart. men vem kan klandra honom, han var ju fortfarande full. jag säger inget mer så har jag ingenting sagt..

Så för att sammanfatta är jag helt klart nöjd med min helg.

happy looks so good on you.

Ni vet, när man går runt och ler hela tiden och inte riktigt har någon anledning för att göra det, men man helt enkelt inte kan rå för det. Och inte heller vill sluta. Det förklara mig rätt bra just nu.
Jag har tänkt rätt mycket på sistonde, på olika saker, på olika människor, som fanns eller faktiskt finns i mitt liv, människor som dyker upp, och dom som försvinner.
Om jag fick välja en person som jag skulle vilja lära känna till hundra procent skulle jag nog faktikst säga mig själv. Jag vet att jag kan vara annorlunda och i vissa fall svår, men nått har jag ju som gör att jag de personer jag har runt omkring mig är där.
Pappa brukar alltid säga att jag är bra på att skapa relationer, ibland undrar jag om jag ibland inte är lika bra på att sabba dem.
Man har ju olika förhållande till olika personer, det finns dem man inte skulle kunna sluta umgås med, sluta höra av utan att man skulle känna sig totalt ensam. det finns dem man delar ett intresse med, och det är vad hela relationen bygger på, det finns dem man inte hör av på ett år och sen när det väl händer att man hörs är det som man levt ihop i hela sitt liv. Det finns dem som bara genom att titta på dig får dig att bli varm och det finns dom du önskar att du inte hade i ditt liv med du inte vet hur du ska bli av med dem.
Det finns dem som alltid funnits där, och alltid kommer finnas.
Dem som bara springer in i ditt liv, och lika fort försvinner.
Det finns sånna du faktikst saknar.
Det finns sånna du inte tänker på har funnits i ditt liv.
Du finner nya vänner, du förlorar gammla.
Nått jag önskar att jag blev bättre på, är att faktiskt kunna tala om för just den personen, vad jag känner och tycker. Jag vet inte, men jag tror att om jag ställer frågan, är jag fruktansvärt rädd för det svaret jag ska få, jag kanske till och med i vissa fall ä r rädd för hur frågan lyder.
Men samtidigt, hur ska man kunna vinna. Om man inte vågar satsa?
Så, here we go.
Jag är kär i dig.
Jag saknar dig.
Jag är ledsen för det.
Jag hoppas.
Jag drömmer.
Jag kan inte sluta tänka.
Jag vill inte.
Jag vill.
Jag hoppas du förlåter mig.
Jag önskar jag gjort saker annorlunda vissa gånger.
Jag är stolt över vissa val jag gjort.
Jag ångrar allt och ingenting.
Jag vill att NI ska veta, att NI betyder the world to me.

St Anton Resumé.

Nu är jag hemma igen, efter en helt otrolig vecka i vinterparadiset St Anton.
Avrese datum var fredagen den 9 februari.
så jag börjar att berätta där.

Vi hade bestämt att vi skulle käka frulle på McD tillsammans innan bussen gick.
Jag var ändå rätt nöjd över att hälften dock upp på den.
9.30 gick bussen iaf. självklart fick vi platserna längst bak.
sen efter några timmar skulle vi stanna och plocka upp lite folk, varav två i våran grupp springer för att köpa mat eller nått.
Vi får dock lite lätt panik när bussen väljer att börja åka utan att dessa två är tillbaka. Rätt kul det med iof.

sen kom vi äntligen till Toftanär för ett bussbyte, och tur som vi har skulle vi sitta kvar, så vip-platserna där bak var våra ytterligare 15 timmar framöver.
När vi väl kommit så långt som till Danmark började Lion Lavin göra sig påmind över just det namnet, vi blev då stoppade av Dansk polis för att vi inte hade med oss något intyg, så de var tvungna att faxa över det till Danmark, så vi missade väl en 34 färgor eller nått sånt.
sen när vi väl var på, inhandlades det självklart sjukt mycket Jürgen som vår allas Sankan visade hur man inte skulle dricka. Han väljer ju att svepa en halv i en klunk typ. för att sen spendera natten i en buss-toalett, för att få en vidrig utskällning av vår buss-chaffis, för att komma på ett nytt ord "åk-full" , det roligaste var ändå när vi stannade för att käka den kvällen och joakim får plocka fram hinken och trasan och lägga sig o skura hela toaletten.
Den kvällen åkte Lulle också dit för santteri, av en apelsin. Asså, tyskar, de har koll på allt. Lulle fick följa med in bakom disken och prata med hon som ägde hela stället. Sunkan därimot, han vet hur man snattar.
sen väl på bussen igen, fick vårt glada gäng en sista varning " stör ni oss en gång till, då kastar vi av er på Autoban" Så det var bara att slockna dirr.

Lördag
Vi kommer fram på morgonen, mycket mäck med att hitta sin packning. Max skidor var ju som spårlöst försvunna.
Vi fick iaf vandra bort till vårt hotell ( Haus Schuler, Rum 5 & Rum 8 - Mixi&Freja vs. Vidar&Jacob.) För ett snabbt ombyte och sedan upp i liften, vi plockade också upp lunkan på vägen. och vipas så bildades FEM-ligan. Familjen STANTON.
Vi drog upp till Gampen för lunch/frukost, i solen. underbart. Jag och Jacob som vatt här innan guidade vår grupp runt bland pisterna och det visade sig att vi var sjukligt grymma på att åka ;) och självklart snyggast i backen.
När efter ett tag kännt på ett lite vare dax att bege sig ner till KK ( Krazy Kanguruh) Där vi fick tag på ett bord, som vi delade med två sydafrikaner tror jag (?) som hette Anton & Agust. Sjukt roliga, Jag och Emma lurade i dom att Vidar var bög, något han inte var sen att framstå som. Men lite hjälp av Jacob.
Jag och emma fick iaf nog efter ett antal kannor öl, och började istället att oroa oss för hur i helvete vi skulle komma ner för backen till vårt hotell..
Väl hemma var det bara att hoppa in i duschen, byta om, packa upp, fixa & trixa, och på ett igen.
Vi skulle på välkommst drink på Pickadilly, sen efter det drog vi i FEM-ligan fort som fan därifrån för att se om vi kunnde hitta någonstans att käka. och självklart hittade vi den dyraste resturangen. Bara o tare tänkte vi, vi är på semester. vi beställer in vår mat, och det är nu Jacobs händer och hans hjärna inte vill sammarbeta, han häller ut precis allt som står i hans väg. vatten, vin, mat, ljus, allt!
Och vidar, han kan ju inte vara sämre han, så han väljer istället att hälla ut all mat han kommer åt på min jacka, och som grand finale, tar han sönder ett glas. Men det är ju ingenting som inte Kung Jacob kan fixa, Bara fram med ett tuggummi och vips, fixat och klart.
Efter det var vi lagom goa och begav oss till Post Keller. För att höra österrikes sämsta DJ.
Vi var dock rätt trötta så efter nån timmes dansad var det time to go home.

Söndag
Söndagens skid dag såg inte så annorlunda ut mot lördagen, jag o jacob fortsatte guida vår familj runt bland de olika pisterna.
mycket skratt och så vidare.
Söndagen var rätt speciell också, för mig, för oss. 11 Februari. Bra datum - Jokkan hjärta Malina.
På kvällen vare dax för första förfesten, som hölls i grabbsen rum ( 8 ) och bjudna var, självklart FEM-ligan + sankan. Hög musik och mycket skratt gjorde att Vidar fick ta sig ett seriöst snack med  vår lille tant. Som var helt galen.
Sen var det iaf dax för Lions Barrunda. Vi skulle klara av 5 barer. Och temat för kvällen var pirat-tema, nått som vi hade missat. Men Frejet deltog på sitt egna lilla vis ;)
Efter 4 baren var inte Mixi inte driekt på topp och sen valde vidar att hälla ut en öl på mig, så jag kände att det var dax att vandra hemåt.
Väl hemma kröp jag ner i sängen och hade just somnat när tre fulla personer vinglar in i rummet och dimper ner rakt i sängen. Och självklart vare Vidar, Jacob och Emma.
så där ligger de och snarkar, med ytterkläder och skor. Så vad fanns det att göra än att försöka få av de det mesta av vad dom hade på sig. Då jacob ger i från sig ett läte följt av " Vidar, hallååå... Får Du också order att ta av dig kläderna? Va är detta? "
Efter många om och men, låg de iaf och suffsade i vår säng. Så jag letade rätt på deras nyckel och begav mig en trappa upp till en tom och nybäddad dubbelsäng.

Måndag
Asså, denna dagen var sådär. Det var kasst väder. snöade en massa och det var dimmigt,  vi tog oss iaf upp i backen och sen vidare ner till Mooserwirt. För Jäger-fest. Macke drog 6 stycket 2cl jäger på säkert 3 minuter, och nej. Han mådde inte bäst sen asså..
Vi träffade också ett gäng göteborgare som verkade sjukt goa. Men va fel man kan ha.
Det ändå vi har att säga om den kvällen är väl - Ni kan fan inte må bra asså, sjukt moget.

Tisdag
Tisdagen var det egentligen så att det skulle vara vita ringen, men det var sjukt dåligt väder, så det var bara för lions guider att flytta den. Måste väl passa på att ge en stjärna i kanten till de som tog sig vid 9 för att vara på samlingen, fast det blev inställt pga av riktigt dåligt väder. ;) Bra jobbat iaf!
Så det var bara att åka det som gick, dvs inte mycket, sen hem.
För att vid 4a vandra bort till liften för att kunna åka på afterski. När vi uppstäcker att liften är stängd.
Hur fan ka vi hinna ta oss upp i backan på andra sidan stan, innan afterskin dör ut? Plus att Nickot och Kung Jacob hade var sin skida på sig..
Så vad gör vi? Vi tar en taxi upp i backen. Allt för att inte missa afterskin.
Och det var tur att vi gjorde det. Det var nämligen den bästa afterskin. Ett helt sinnes snöbollskrig på säkert 100 pers bröt ut, öl flög, snöbollar yrade.
Och Nickot som vi hade kletat in i zinkpasta fick rollen om Basshunter.
Emma blev träffad av en snöboll så hennes öra blev mossat, självklart av en av de mogna gbgarna.
Sunkan intog också rollen som agg, och slogs.
Jacob åkte skärtlapp.
Jag och Emma fick också hjälpa en man i 45-års åldern på med skidorna i säkert en kvart.
När vi sen skulle hem skulle Nickot som inte åkt skidor på hur länge sen som helst åka ner på en. vilken han snabbt insåg i sin fylla att det aldirg kommer gå. Så han lägger sig på magen på skdian och åker. Kan vatt de roligaset jag sett. Niklas "lunkan, Nickot, Basshunter" Lundqvist = Min gud.

Onsdag
uppe med tuppen, klockan 9.00 var vi vid Gampen för att delta i den så kallade Vita Ringen. dvs, fem mils skidåkning. Och vi var taggade.
Dock fick vi vänta i typ 1- 1.5 timme på att liftarna skulle öppna.
Så vad ska man göra för att fördriva tiden? Man leker en lek. Emma tog befälet och gick in i rollen som lek-ledare. Vi lekte en djurlek.
sen Skulle jag kontra och började förklara djungeleken. Men då öppnade liften, så det blev att leka den i liften. Vår Gudie Alex, Alex.. äh, skitsamma nått på A iaf. var sämst. sjukt kul.

När vi var på väg hem fick vi dock ett väldigt sorligt medelande. 2 svenskar hade omkommit i en lavin under dagen, inte överdrivet långt ifrån där vi vart.
och ännu jobbigare blev det när vi insåg att det var vår gudis Alexs polare.
Så väl nere på marken, höll vi fem + sankan, ett öråd med tyst minut och sjöng nationalsången.
Jag tackar så hjärtligt för alla sms jag fick, och alla ni som ringde! det värmde!
Jag tackar ännu mer för att det inte var någon i vårat gäng som omkom.
Jag vill skänka en tanke till deras nära och kära.
Den kvällen käkade vi på Bobo´s. Mycket gott. Och mycket trevligt.
Lunkan fick också världens utskällning av vår tant. Han blev utsläng från ett hotell han inte bodde på.

Torsdag
Klockan 8a ringde min mobil. Bara att svara tänkte jag. Men ack så fel jag hade, jag hade nämligen ingen röst, så där låg jag o kraxade och Joakim bara skrattade åt mig. Emma hade det dock inte bättre hon, hon hade en sån dunder nackspärr.
Så det var bara för Emmas ragg ( Niklas från Bobo´s) Att snällt ställa upp och visa vägen till apoteket. Emma och Niklas hade allstå en date ! ;)
Det roliga var att Niklas, han jobbade asså på Bobo´s. Var barndoms polare med Baltzar som jag träffade i Kitzbühle för 3 år sen. Vad världen är bra liten.
Upp i backen för som vanligt lunch vid gampen. sen sätta sig i solen o gassa lite.
På kvällen mådde jag inte riktigt som jag skulle, så jag valde att ta en time out från festandet. Men mina kära familjemedlemar var inte dom som var dom.

Fredag
Runt klockan nio på morgonen dyker Emma upp, så det var bara att gå ner och käka frulle för att sen ta sig till Rendl för en helt underbar dag i solen, en helt underbar dag i backen.
Lion hade dukat upp med mat och dryck och där satt vi och bara mös. Jag och Jacob kämpade för att få goggelsbrännan. Alla kletade in sig i svart på en kvart, "kvart på en svart, neger på fem" you name it.
Sen kom Lulle & Sankan för att visa hur det skulle se ut när man hoppade, jag skämtar inte. Det kan ju vad det hetaste som finns att kolla på. Helt sjuk grymma. Macke & sankas variant var klockren den med.
Väl hemma inser jag, Emma och Vidar att vi tappat bort Jacob. När han väl spapplar in i vårt rum går han lör på allt han ser, Chips, Öl, Sprit, Godis.. haha.
Den kvällen träffar vi också sjukligt goa danskar. ( Elin, det finns sånna! )
Kvällen spenerade jag i garderoben på Bobo´s för att provjobba lite med Christian. Jag var riktigt duktig. Emma tappade rösten totalt, och Vidar gick runt och bjöd alla på Stroh rom. Och är man dum nog att ta, får man skylla sig själv.
Sen vid 2, vandrarde jag hemåt. kännde mig icke riktigt kry än. Resterande gänget fortsatte dock till Kandahar.

Lördag
Sista dagen.
Emma ringer mig halv 7 på morgonen och frågar om jag kan komma ner och öppna. så där halv vakne springer jag runt för att försöka komma ihåg vart jag lagt nyckeln. När jag äntligen hittar den står hon redan i vårt rum, då hade Tantens frus man, (kan inga namn?) öppnat, tror vi iaf.
Lördagen gick mest ut på att packa. leta taxi i typ 2 timmar, för att sen äntligen sätta sig i en solstol på Tap´s. För att sen gå och käka på KK. För att sen sola lite till.
För att sen göra det roligaste den dagen. vi kom ju på att vi inte kunde ta taxi ner från backen, och inga skidor hade vi med oss. det var bara att surfa ner på skorna, eller som jag, Macke, Bengan och Lulle gjorde, La oss på rygg och gled ner. mycket skratt. 
Sen var det mycket väntan, och mycket shopping av sprit. 
För att sen äntlingen kunna sätta sig på bussen. Och inte kunde Lion Alpin avsluta resan med det namnet, nej nej. Utan vad gör dom? Åker utan Emma och Jacob.
Hej då Lion Alpin, Hej Lion Lavin! 

Citat lista :
" E han fin?... Han e fin!!"
"Surfitta"
"NOT.."
"whaaaaaat??"
"Kolla in den kemiska reaktionen!"
" Asså, jag fasnade med fingret i min egen hand"
" njiiaaaeeaa"
"Alex, Axel.. skitsamma, nått på A"
" När ska vi åka till Val Luga och dricka Tekwilla med han Van Dajisezel"
"Jag blev rånad och nerslagen, men tagga för ikväll !! "
" det skrattet skulle kunna döda några stycken asså" 
" Hasch är gott, eller hur"
" Jag älskar er, Familjen"
"ådelpåle"
"flänsollon"
"de blir fan chill med kvart på en svart, eller neger på fem.. eller så"


Tack för en underbar vecka, 
Nickot, Vildvittran, Kung Jacob & veeeiidar. Vilken Familj.

Reseledare mixi vs. St Anton.

Nu är dagen här..
Om två timmar går bussen, dit vi har längtat i snart ett halv år.
Jag kan inte riktigt förstå att vi faktiskt åker snart.
Ska åka oc hämta Emma om en halv timme typ.
sen bär det av till One week in paradise.
Kommer sakna de resterande två medlemarna i våran lilla grupp.
Jag kommer sakna dig.

Vi kommer ha det så förbannat roligt.
En jäger sen sover vi gott frejet.

Iiiih.. Jag älskar verkligen det här livet.

St Anton, St Anton, här kommer vi St Anton.
De har vatt tvungna att sätta in en extra buss till stanton.
Inte helt fel, oh no..
Skidor, mobil, plånbok, och emma är med. vad mer behövs? ;)

Ha det så otroligt bra nu Jönköping.
try not to kill one and another..

Fantastic 4.

Denna lilla grupp med people, består av följande ;

Hanna Banani Johansson
Emma Freja Freijd
Mathilda Vildy Fingal
Malin Mixi Strengberg

Sen har vi tusen smeknamn till.. Ni vet hur det är, kärt barn har många namn. Och vi är otroligt omtyckta förstår ni. Vi är numera kallade kris-ligan. Vad det beror på har jag ingen aning om? Vi som alltid är så städade (hanna) och ordenligta. Vi som aldrig väsnas och syns..

Vi är lördagens änglar som virvlar i stan
Vi är dom som du hatar en söndag på dan
Vi är dom som kan skratta åt allt som är svart
vi är dom som har hjärtan av ädel titan

Vi är änglar med blickarna högt i det blå
Vi är dom som förlorar men jublar ändå
Vi är dom som kan skratta åt allt med varann
vi är dom som kan gråta när ingen ser på

På Fredag Emmet, Då Jävlar SMäller Det.

Äventyr på hög nivå..

Gårdagen.
Vart ska jag börja. Jag får börja med att tacka Emma för dagen, vårt äventyr.

Platsen är EDs parkering, vi kommer fram till bilen, då Emma ser att hon fått punka på bakdäcket. Nu börjar paniken lite lätt smyga sig fram.
Jag som av tidigare erfarenheter också har fått punka, dock en lite vildare sådan. Emmas är iof så mycket roligare. Att berätta. Iaf, Jag går fram till bagaget. Lyfter upp den man ska lyfta upp för att hitta ett reservdäck. Och där låg det ju!
Nu skulle vi bara komma på hur man bytte. Vilket vi snabbt insåg att de två mest blonda, otekniska tjejerna faktikst inte änu skulle få ut reservdäcket.
Så vi ringer Joakim, som på fullatse allvar tror att han kan guida oss över telefon hur vi ska byta, vilket han inser efter att ha frågat om det finns någon domkraft och korsnyckel ( som jag inte hade en blekaste aning om hur de såg ut ) Att det inte var någon ide. Så efter en stunds väntan kommer han för att göra jobbet själv. Så ner på alla fyra för att få bort den dära plast ( kanske inte är plast ? ) fälgen för att se den riktigta.. Så Joakim ligger där och kämpar medans jag och Emma står och tittar på som två idioter. Då säger Joakim " Emma, det är ett fälglås, ring din pappa o fråga vart han lagt nyckel"
Javisst säger Emma och plockar upp mobilen " Pappa, det är hänglås på hjulet, vart har du lagt nyckeln?"
Sen efter mycket slit, från jockes sida. Kommer Jag och Emma ändå på det roligaste. När vi var på väg till jönköping så kommer det en bil och kör upp jämsides, vevade ner rutan och hade sig,. Jag och Emma trodde dom var efterblivna och började vinka bort dem, tror tom att fingret åkte upp..
Men det visade sig att bilen bara ville tala om att ni kör med punka, nu tänker han nog "jävla idiot-blondiner, kör ni med de däcket.. dååå it "
Joakim fick iaf tillslut på reservdäcket och blev därmed utsädd till Dagens Hjälte av Mig & Emma.

Men om man bortser från denna lilla insident hade jag en sjukt trevlig dag Emma.
Och Idag är det faktist bara 8a dagar kvar tills vi kan göra bort oss varje dag! Men då i STANTON!
Jag längtar.

RSS 2.0